Tort De Fudge Grasshopper
Tortul cu fudge Grasshopper este un fără lactate rețetă cu 15 porții. Acest desert are 375 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2305 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați topping de fudge, topping biciuit, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Fudge Grasshopper, Ziua Sfântului Patricks Tort De Fudge Grasshopper, și Tort Grasshopper.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, adăugând 1 1/2 lingurițe de extract de mentă cu apa. Rezervați 1 cană de aluat. Se amestecă 3 picături de culoare verde a alimentelor în aluat rezervat; pus deoparte.
Se toarnă aluatul rămas în tigaie.
Aruncați aluatul verde cu linguri generoase la întâmplare în 12 până la 14 movile pe aluat în tigaie.
Tăiați bateriile cu spatulă metalică sau cuțit în curbe în formă de S într-o singură mișcare continuă. Rotiți tigaia cu un sfert de tură; repetați tăierea pentru designul învârtit.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți cu grijă Fudge topping uniform peste tort. Într-un castron mediu, amestecați toppingul biciuit, restul de 1/2 linguriță extract de mentă, restul de 9 picături de culoare verde a alimentelor și culoarea galbenă a alimentelor până la amestecare.
Întindeți amestecul de topping bătut uniform peste fudge.
Se ornează cu bucăți de bomboane. A se păstra acoperit la frigider.