Tort de fructe uscate și nuci

Tort de fructe uscate și nuci
Fructe uscate și nuci tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 451 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Tort de fructe uscate și nuci, și Tort De Fructe Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 149°. pulverizați cratițele cu ulei vegetal sau tapetați fundul și părțile laterale cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahărul brun, toate fructele uscate și nucile și amestecați bine cu degetele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe UscateFructe Uscate
NuciNuci
4
Într-un castron mic, bateți ouăle cu vanilia până se luminează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de ouă peste ingredientele uscate și se amestecă bine cu o lingură de lemn sau cu mâinile până când toate fructele și nucile sunt acoperite cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Răzuiți în tigaia(tăvile) pregătită (e).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când blatul devine maro auriu intens și aluatul care se agață de fructe pare setat, aproximativ 1 oră pentru pâini mai mici, cu 10 până la 15 minute mai mult pentru o pâine mare. Cort liber cu folie dacă tortul pare să se rumenească prea mult. Se răcește complet în tigaie(e) pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Când se răcește complet, scoateți tortul din tigaie. Tortul se păstrează, învelit etanș în folie sau folie de plastic, timp de câteva săptămâni la temperatura camerei sau cel puțin 3 luni la frigider. De asemenea, poate fi congelat timp de cel puțin 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Pentru a servi, tăiați în felii subțiri cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista