Tort De Fructe De Vacanță
Tort de fructe de vacanță ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 527 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coniac, mandarină, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Vacanță Plin De Fructe, Baruri De Fructe De Vacanță, și Picături De Fructe De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru această rețetă, cojile includ nu numai părțile colorate ale pielii, ci și miezul.
Tăiați pene prin pielea citricelor, trageți pielea de pe fructe și tăiați-o în bucăți de aproximativ 3/8 inch grosimeveți avea aproximativ 2 căni de coajă tăiată cubulețe. (Carnea fructului poate fi folosită pentru suc sau în salate.) De asemenea, puteți colecta și utiliza cojile rămase de la stoarcerea portocalelor sau grepfruitelor dimineața.
Puneți coaja de fructe tăiate cubulețe într-o cratiță cu 6 căni de apă rece, aduceți la fierbere și gătiți la foc mare timp de aproximativ 1 minut, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Spălați bucățile câteva secunde sub apă rece de la robinet. Clătiți cratița cu apă rece, readuceți coaja de fructe tăiate cubulețe în tigaie și adăugați încă 6 căni de apă. Repetați procedura de fierbere, scurgere și spălare și spălați din nou cratița. Acest proces de albire îndepărtează amărăciunea de pe coajă. În cele din urmă, întoarceți coaja tăiată cubulețe în cratiță cu zahărul și 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți ușor timp de 15 până la 20 de minute, până când se reduce la un lichid foarte siropos.
Adăugați caisele uscate, perele uscate, piersicile uscate și stafidele în cojile confiate și siropul.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Bateți untul moale și zahărul timp de 1 minut în vasul unui mixer prevăzut cu un bătător plat.
Adăugați ouăle și bateți timp de 30 de secunde.
Adăugați sucul de portocale, sarea și făina și bateți timp de 10 până la 20 de secunde, suficient pentru a încorpora. Folosind o spatulă, pliați fructele confiate și uscate.
Tăiați o fâșie de hârtie pergament suficient de lungă pentru a se potrivi cu lungimea unei tigaie de pâine de 6 până la 8 căni și extindeți 1 inci dincolo de ea la ambele capete. (Acest lucru face ușor să desfaceți tortul după coacere.) Ungeți hârtia și matrița, partea inferioară și părțile laterale și poziționați hârtia în matriță, cu partea unsă în sus, apăsând pentru a o face să adere la partea inferioară și laturile de la ambele capete.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă.
Așezați tigaia pe o foaie de biscuiți și coaceți în cuptorul de 350 de grade timp de aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 325 de grade și gătiți încă 60 până la 70 de minute, până când este complet setat în interior.
Tăiați în felii de inch și serviți. Acest tort este un acompaniament frumos pentru crema de cremă, dar poate fi servit singur sau cu fructe proaspete și nuci.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;