Tort De Fructe Cu Ciocolată
Tortul cu fructe de ciocolată necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 616 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 543 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stafide, lichior de cafea, sclipici comestibile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Și Fructe Pentru Kwanzaa, Tort De Fructe De Pasiune Cu Ciocolată, și Tort Cu Coș De Fructe Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei cutii de tort rotunde, cu fundul liber, de 8 x 3 1/2 inci, cu un strat de pergament de copt reutilizabil din siliciu. Când căptușiți cositorul cu pergamentul, tăiați materialul în benzi care sunt de două ori mai mari decât cositorul în sine (este mai ușor să folosiți două benzi mai scurte de pergament, decât o bandă lungă); înălțimea benzilor protejează tortul de prinderea pe exteriorul cositorului de tort.
Așezați fructele, untul, zahărul, mierea, lichiorul de cafea, coaja și sucul de portocale, condimentele amestecate și cacao într-o cratiță mare.
Încălziți amestecul până ajunge la fierbere ușoară, amestecând amestecul pe măsură ce untul se topește.
Lăsați amestecul să fiarbă timp de 10 minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea 30 de minute.
După 30 de minute, amestecul se va răci puțin.
Adăugați ouăle, făina, migdalele măcinate, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și amestecați bine cu o lingură de lemn sau o spatulă până când ingredientele s-au combinat.
Turnați cu grijă amestecul de prăjituri cu fructe în forma de tort căptușită.
Transferați forma de tort în cuptor și coaceți timp de 1 3/4 până la 2 ore sau până când partea superioară a tortului este fermă, dar will are un aspect strălucitor și lipicios. În acest moment, dacă introduceți un cuțit ascuțit în mijlocul tortului, tortul ar trebui să fie încă puțin gătit în mijloc.
Așezați tortul pe un suport de răcire. Odată ce tortul s-a răcit, scoateți-l din tablă.
Pentru a decora, așezați boabele de cafea acoperite cu ciocolată în centrul tortului și aranjați stelele aurii în jurul perimetrului vârfului tortului. Apoi presărați niște mini-bile aurii peste tot tortul și presărați blatul cu sclipici comestibile.