Tort De Fructe Cu Ciocolată

Tort De Fructe Cu Ciocolată
Tortul cu fructe de ciocolată necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 616 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 543 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stafide, lichior de cafea, sclipici comestibile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Și Fructe Pentru Kwanzaa, Tort De Fructe De Pasiune Cu Ciocolată, și Tort Cu Coș De Fructe Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei cutii de tort rotunde, cu fundul liber, de 8 x 3 1/2 inci, cu un strat de pergament de copt reutilizabil din siliciu. Când căptușiți cositorul cu pergamentul, tăiați materialul în benzi care sunt de două ori mai mari decât cositorul în sine (este mai ușor să folosiți două benzi mai scurte de pergament, decât o bandă lungă); înălțimea benzilor protejează tortul de prinderea pe exteriorul cositorului de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Așezați fructele, untul, zahărul, mierea, lichiorul de cafea, coaja și sucul de portocale, condimentele amestecate și cacao într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Condimente MixteCondimente Mixte
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
FructeFructe
MiereMiere
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți amestecul până ajunge la fierbere ușoară, amestecând amestecul pe măsură ce untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Lăsați amestecul să fiarbă timp de 10 minute.
6
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
După 30 de minute, amestecul se va răci puțin.
8
Adăugați ouăle, făina, migdalele măcinate, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și amestecați bine cu o lingură de lemn sau o spatulă până când ingredientele s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Turnați cu grijă amestecul de prăjituri cu fructe în forma de tort căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
10
Transferați forma de tort în cuptor și coaceți timp de 1 3/4 până la 2 ore sau până când partea superioară a tortului este fermă, dar will are un aspect strălucitor și lipicios. În acest moment, dacă introduceți un cuțit ascuțit în mijlocul tortului, tortul ar trebui să fie încă puțin gătit în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
11
Așezați tortul pe un suport de răcire. Odată ce tortul s-a răcit, scoateți-l din tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Pentru a decora, așezați boabele de cafea acoperite cu ciocolată în centrul tortului și aranjați stelele aurii în jurul perimetrului vârfului tortului. Apoi presărați niște mini-bile aurii peste tot tortul și presărați blatul cu sclipici comestibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista