Tort de fructe
Fruitcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $3.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 947 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, coajă de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Tort De Fructe Cu Rom.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub.
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, sifonul, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și nucșoara.
Adăugați ouă, coajă de lămâie, vanilie și 1/2 cană coniac.
Se amestecă bine. Se amestecă fructele, nucile și untul topit.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un tester introdus în centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Înfășurați tortul răcit în folie.
Presărați 2 linguri de coniac peste tort în fiecare zi timp de 2 săptămâni.