Tort De Frigider Portocaliu
Dacă $1.23 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tort frigider portocaliu ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 311 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu mâncare înger, gelatină, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Frigider Portocaliu-Cannoli, Plăcintă Cu Portocale La Frigider, și Mango-Tort Frigider pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți budinca conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte. Într-o tigaie mică de sos, presărați gelatină peste suc de portocale; lăsați să stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva complet gelatina. Se amestecă în budincă.
Adăugați coaja de portocală.
Transferați într-un castron mare. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore sau până se răcește.
Tăiați un tort de mâncare înger în jumătate de lățime. Salvați o jumătate pentru o altă utilizare.
Tăiați jumătatea rămasă în opt felii.
Tăiați a doua pâine în 16 felii.
Aranjați jumătate din feliile de tort într-un 13-in uns. x 9-în. dish. Îndoiți frisca în budincă; întindeți jumătate peste feliile de tort. Repetați straturile. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până când este setat.