Tort De Flori De Primăvară
Reteta Tort de flori de primăvară este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. O porție conține 160 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tort rotund cu mâncare înger, nucă de cocos cu fulgi de înger baker, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Floare de primăvară RITZ, Brownies Cu Flori De Primăvară, și Tort Cu Cutie De Flori.
Instrucțiuni
Aruncați nuca de cocos cu colorant alimentar până când nuanțați uniform.
Așezați tortul pe o farfurie mare de servire. Îngheț de sus și lateral cu bici rece; se presara cu nuca de cocos.
Tăiați tortul în 8 felii, lăsând toate feliile la locul lor. Scoateți cu grijă feliile de tort și separați ușor pentru a semăna cu petalele unei flori.
Umpleți centrul cu fructe de pădure chiar înainte de servire. Puneți la frigider resturile.