Tort de elefant alb cu glazură de unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de elefant alb cu glazură de unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, unt, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort alb ușor de casă cu glazură albă de unt, Tort alb pufos cu glazură de unt de vanilie, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; pus deoparte. Folosind un mixer electric, cremă untul și zahărul până când amestecul este galben deschis.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați alternativ laptele de cocos și amestecul de făină, terminând cu amestecul de făină și continuând să bateți bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Împărțiți aluatul uniform între 3 tigăi pătrate de 8 inci ușor untate și făinate.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când un tester de tort iese curat. Se răcește în tigaie, apoi se inversează pe rafturi de răcire.
Pentru a crea un tort cu 4 niveluri, tăiați un pătrat de 2 inci, 4 inci și 6 inci din 2 dintre prăjituri. Folosind carton robust, tăiați pătrate precise de aceleași dimensiuni.
Așezați prăjiturile tăiate pe pătratele de carton corespunzătoare (acestea vor servi drept baze).
Introduceți 4 paie de plastic grele, tăiate la lungimi de 6 inci, în centrul tortului rămas de 8 inci, formând un pătrat (vor acționa ca suport pentru tortul de 6 inci).
Așezați tortul de 6 inci deasupra tortului de 8 inci. Repetați acest proces cu încă patru paie pe tortul de 6 inci, apoi așezați tortul de 4 inci deasupra. Repetați procedura pentru tortul de 2 inci.
Faceți glazură cu cremă de unt
Cremați untul într-un castron până când este ușor și pufos; pune deoparte.
Combinați 2/3 cană de apă și zahărul într-o cratiță grea.
Se încălzește până când lichidul ajunge la stadiul de bilă moale, 240 F pe un termometru pentru bomboane. Urmăriți cu atenție; nu lăsați siropul de zahăr să se supraîncălzească.
Într-un alt castron, bateți albușurile cu crema de tartru și sare până se formează vârfuri foarte rigide. Continuați să bateți cu viteză mare în timp ce turnați încet 1/4 cană din siropul de zahăr. Adăugați treptat restul de sirop folosind aceeași metodă.
Continuați să bateți în timp ce adăugați untul, câteva linguri odată. (Asigurați-vă că amestecul nu mai are căldură în el sau untul se va topi). Glazura trebuie să devină groasă și cremoasă. Dacă nu se îngroașă, răciți-l peste un castron cu gheață, apoi încercați să bateți din nou. Se amestecă vanilia. Înghețați tortul și împodobiți-l cu prăjituri de elefant (8 până la 12 USD fiecare, elenis.com).