Tort de dovlecei Spaghetti cu glazură de brânză cremă de portocale

Tort de dovlecei Spaghetti cu glazură de brânză cremă de portocale
Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, nuci pecan, glazură de brânză cremă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Dovlecei Spaghetti Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă de arțar, și Glazură De Brânză Cu Cremă De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Bateți zaharurile, margarina, ghimbirul și scorțișoara la viteza medie a unui mixer până când sunt bine amestecate. Se amestecă laptele, vanilia și oul; bateți la viteză mică de mixer până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Se amestecă amestecul de zahăr și dovleceii. Se pune lingura în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Lingura Orange-crema de branza glazura peste partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista