Tort de dovlecei Spaghetti cu glazură de brânză cremă de portocale
Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, nuci pecan, glazură de brânză cremă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Dovlecei Spaghetti Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă de arțar, și Glazură De Brânză Cu Cremă De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; puneți tigaia deoparte.
Bateți zaharurile, margarina, ghimbirul și scorțișoara la viteza medie a unui mixer până când sunt bine amestecate. Se amestecă laptele, vanilia și oul; bateți la viteză mică de mixer până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Se amestecă amestecul de zahăr și dovleceii. Se pune lingura în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute.
Scoateți din tigaie; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Lingura Orange-crema de branza glazura peste partea de sus a tort.
Se presară cu nuci pecan.