Tort de dovlecei-Pecan cu glazură de brânză cremă

Tort de dovlecei-Pecan cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 475 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, dovlecel grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat, Tort de ananas Pecan cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane cu glazură de brânză cremă de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Linia de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci, cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt, sarea grosieră, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara într-un castron mediu pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Sare GrosierăSare Grosieră
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți uleiul, zahărul, ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a se amesteca bine; pliați în amestecul de făină, apoi dovlecelul ras și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați aluatul de tort în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece complet în tigaie pe raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe platou; îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți zahărul, vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Întindeți glazura gros deasupra tortului. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Tăiați tortul în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista