Tort de dovleac umplut cu caise cu glazură de unt rumenit
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 467 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de caise, făină de aur, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de dovleac cu unt rumenit cu glazură de Caramel sărat, Pătrate De Dovleac Cu Glazură De Unt Rumenită, și Fursecuri de dovleac cu glazură de unt rumenită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit; ușor făină. (Nu folosiți tigaie întunecată sau antiaderentă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția caiselor, cu furculița până la firimituri fine. Se amestecă 1/2 cană de caise tocate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt și zahăr granulat cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în dovleac. Bateți treptat în amestecul de făină la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Întindeți 3 căni de aluat în tigaie. Cu spatele lingurii, faceți un tunel adânc de 1/2 inch în mijlocul aluatului. Lingura de umplere în tunel, asigurându-vă că de umplere nu atinge partea de tigaie. Acoperiți cu aluatul rămas, asigurându-vă că stratul de aluat atinge partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată și blatul este maro auriu. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, Opțional
9
În cratița de 2 litri, încălziți 1/3 cană de unt la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenesc ușor; se răcește ușor. Se amestecă zahărul pudră. Se amestecă 3 linguri de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până la consistența dorită. Lingura glazura peste tort, lăsând unele rula în jos părți de tort.