Tort De Dovleac I
Tort de dovleac i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 401 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, piure de dovleac, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, și Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tavă bundt sau tub de 10 inch.
Ulei de cremă, ouă bătute, dovleac și vanilie împreună.
Cernem făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, nucșoara măcinată, ienibaharul măcinat, scorțișoara măcinată, cuișoarele măcinate și sarea împreună.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac și amestecați până se combină. Dacă doriți, amestecați câteva nuci tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe o farfurie și presărați cu zahărul cofetarilor.