Tort de dovleac cu glazură de zară

Tort de dovleac cu glazură de zară
Tortul de dovleac cu glazură de lapte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort de dovleac cu glazură de zară, Cupcakes cu tort de dovleac cu glazură de scorțișoară de arțar {#TheLeftoversClub}, și Prăjituri de dovleac cu glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți ușor o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți dovleacul peste 2 straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu 2 straturi suplimentare de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Lăsați să stea aproximativ 10 minute. Răsturnați dovleacul scurs într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați 3/4 cană zahăr granulat, zahăr brun și 1/2 cană unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în dovleac și vanilie. Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de făină și 3/4 cană de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți din tigaie și răciți complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/3 cană de zară și ingredientele rămase într-o cratiță mică la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Tort stropit cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista