Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă de Caramel
Tortul de dovleac cu glazură de brânză cremă de Caramel este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 626 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cremă de brânză, fasole de vanilie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, apa, fasolea de vanilie și semințele. Gatiti la foc mare, amestecand, pana se dizolva zaharul. Folosind o perie de patiserie umedă, spălați orice cristale din partea laterală a tigaiei. Gatiti la foc moderat fara a amesteca pana se formeaza un caramel chihlimbar mediu-inchis, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă imediat untul și smântâna grea. (Nu vă faceți griji dacă untul se separă.) Aruncați boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Transferați caramelul în vasul mare al unui mixer în picioare prevăzut cu un tel și bateți la viteză mică până când caramelul se răcește ușor și se reunește, aproximativ 5 minute. Cu mașina pornită, bateți crema de brânză, câte 1 cub pe rând și bateți bine între adaosuri, până la mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați glazura într-un castron și dați-o la frigider până când este foarte fermă, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Unt și făină două tigăi rotunde de 8 inci. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul brun și ouăle la viteză medie-mare până devin pufoase, 3 minute. Bateți în ulei, apoi bateți în piureul de dovleac. Adăugați alternativ ingredientele uscate și laptele în 3 loturi, bătând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Umăr
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezesc blaturile.
9
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați prăjiturile să se răcească pe un raft timp de 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi prăjiturile, apoi inversați-le pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Așezați un strat pe o farfurie și întindeți cu 1 cană de glazură de brânză caramelcream. Acoperiți cu al doilea strat și înghețați partea superioară și laterală. Dați la frigider tortul timp de 2 ore înainte de servire.