Tort De Dovleac Cu Ciocolată
Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, chipsuri de ciocolată semidulce, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Dovleac, Tort De Dovleac-Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zaharuri până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu dovleacul, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Împărțiți aluatul în jumătate. Se amestecă ciocolata topită într-o singură porție. Într-un 10-in bine uns. tigaie tub canelat, se presara 1/2 cana nuci pecan. Puneți aluatul de ciocolată peste nuci pecan; se acoperă cu aluat de dovleac.
Se presară cu nuci pecan rămase.
Coaceți la 325 de minute pentru 65-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.