Tortul de dovleac necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ghimbir măcinat, sos de caramel cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort De Dovleac, Tort De Dovleac, și Rulou De Tort De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aliniați o foaie de copt de 15 x 10 x 1 inch cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Cerneti faina, scortisoara, ghimbirul si ienibaharul intr-un bol mic. Într-un bol separat, bateți gălbenușurile de ou, zahărul granulat și zahărul brun până când sunt foarte groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Ienibahar
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați dovleacul în amestecul de ouă și combinați la viteză mică până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Ouă
5
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză mică până se amestecă. Într-un castron separat, bateți albușurile și sarea până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în aluatul de tort, amestecând cu o spatulă, până când majoritatea dungilor albe au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
6
Întindeți aluatul pe o foaie de copt și neteziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 15 până la 18 minute. În timp ce tortul este fierbinte, praf generos cu zahăr pudră. Slăbiți marginile și întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie. Îndoiți prosopul peste marginea tortului și rulați-l. Se răcește complet, marginea în jos, timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
Cuptor
8
Pentru umplutură: înmuiați gelatina în ROM. Se amestecă la foc mic până se dizolvă gelatina. Mișto. Bateți frișca răcită și zahărul pudră într-un bol mare până se formează vârfuri. Îndoiți gelatina și 6 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Bucăți De Caramele
Gelatină
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Pentru a asambla, desfaceți tortul și presărați cu 4 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
10
Întindeți umplutura peste caramelă. Începeți de la 1 parte lungă a ruloului de tort și, folosind prosopul ca ajutor, înfășurați tortul pentru a încadra umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Caramele
Rola
11
Așezați tortul, cu fața în jos, pe un platou.
12
Tăiați capetele tortului la o ușoară diagonală. Praf tortul cu zahăr pudră. Puneți niște sos cald de caramel și restul de chipsuri de caramel peste partea de sus a tortului. Pentru a servi, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul transversal în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Sos De Caramel
Bucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
13
Stropiți mai mult sos pe fiecare felie și serviți.