Tort De Căpșuni Cu Ciocolată Albă
Tortul de căpșuni cu ciocolată albă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, extract de vanillan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, Tort De Căpșuni Cu Ciocolată Albă, și Tort cu mousse de căpșuni și ciocolată albă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci și tapetați cu hârtie cerată.
Amestecați făina și praful de copt într-un bol.
Bateți zahărul alb, untul și gelatina împreună într-un castron separat până devin pufoase; adăugați ouă, pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare.
Se amestecă alternativ amestecul de făină, apoi laptele, în amestecul de zahăr pentru a forma un aluat neted. Se amestecă extractul de vanilie și căpșunile în aluat până se combină.
Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul ambelor prăjituri iese curată, 25 până la 30 de minute; se răcește complet.
Se amestecă crema de brânză, ciocolata albă și smântâna grea într-o cratiță la foc mediu până când se combină și se topește ciocolata albă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă zahărul cofetarilor în amestecul de brânză cremă până se formează o glazură netedă. Se lasă să se răcească și se fixează.
Întindeți un strat de glazură peste vârful unui tort.
Așezați al doilea tort deasupra stratului de glazură. Înghețați partea superioară a celui de-al doilea tort și părțile laterale ale ambelor prăjituri cu glazură rămasă.