Tort De Căpșuni Cu Ciocolată
Ciocolata Strawberry Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 246 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, topping bătut cu carton, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Căpșuni Cu Ciocolată, Tort De Căpșuni Cu Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Căpșuni-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Linia de fund a două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Mișto.
Se transferă într-un castron mare; bate în zahăr până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Într-un alt bol, bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Transferați aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți 28-33 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă; scoateți hârtia. Se răcește complet.
Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplere; pus deoparte. Pentru glazură, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul, apa și vanilia cofetarilor până se omogenizează. Se răcește ușor.
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
Se întinde cu jumătate din fiecare dintre următoarele: topping bătut și umplutură de căpșuni.
Stropiți cu jumătate din glazură. Repetați straturile. A se păstra la frigider.