Ciocolata Strawberry Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 246 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, topping bătut cu carton, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Căpșuni Cu Ciocolată, Tort De Căpșuni Cu Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Căpșuni-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Linia de fund a două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Se transferă într-un castron mare; bate în zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Într-un alt bol, bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Transferați aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți 28-33 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă; scoateți hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplere; pus deoparte. Pentru glazură, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul, apa și vanilia cofetarilor până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Vanilie
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
8
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
9
Se întinde cu jumătate din fiecare dintre următoarele: topping bătut și umplutură de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Stropiți cu jumătate din glazură. Repetați straturile. A se păstra la frigider.