Tort De Căpșuni
Strawberry Tallcake este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 261 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână smântână grea, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Mărturisirea # 131: am un fetiș de prăjire a căpșunilor ... brioșe de căpșuni prăjite cu arțar sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți umplutura: într-un castron mare, combinați căpșunile, 2 lingurițe. zahăr, coaja și sucul.
Lăsați să stea 10 minute.
Într-un castron mediu, bateți smântâna cu restul de 4 linguri. zahăr până când deține un vârf rigid.
Asamblați tortul: folosind un cuțit zimțat, feliați ambele straturi de tort pe jumătate orizontal. Puneți vârfurile rotunjite deoparte pentru a le folosi ca straturi medii. Dollop 1 lingura. frisca pe centrul unui suport tort (să dețină tort în loc).
Așezați 1 din straturile rămase pe suport, tăiate cu fața în sus.
Se întinde cu aproximativ 3 linguri. gem.
Presărați cu aproximativ un sfert din căpșunile îndulcite, împreună cu puțin suc. Apoi dollop un sfert din crema peste căpșuni. Repetați cu al doilea și al treilea strat de tort, folosind blaturile rotunjite rezervate.
Așezați stratul rămas pe partea superioară a tortului, tăiat cu fața în jos. Mound frisca rămasă în centru și se întinde la aproximativ 1 in. de la margine, apoi presărați cu căpșuni rămase.