Tort De Curmale

Tort De Curmale
Tort curmal japonez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 317 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți pulpă de persimmon, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, Tort De Curmale, și Tort De Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul într-un castron, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună ouăle, pulpa de curmal, laptele și extractul de vanilie într-un castron separat până se omogenizează. Îndoiți amestecul de curmale în amestecul de făină până când nu rămân bulgări uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CurmaleCurmale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet pe o grătar înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista