Tort De Creveți Thailandezi

Tort De Creveți Thailandezi
Rețeta tort de creveți Thailandezi ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 10 minute. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 17. O porție conține 44 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, creveți, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pad Thai cu creveți, Creveți Pad Thai, și Creveți Pad Thai.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul dulce de coriandru amestecând toate ingredientele împreună într-un castron mic și apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți creveții pe o farfurie și răciți creveții la congelator timp de 15 minute(acest lucru poate asigura textura elastică a prăjiturilor de creveți). Între timp, pregătiți toate celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Combinați creveții răciți, pasta de curry roșu, oul, sosul de pește, zahărul și laptele de cocos într-un robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați amestecul într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Se amestecă fasolea verde și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Deoarece diferite mărci de paste de curry au cantități diferite de sare, veți dori să faceți mai întâi o probă de tort de creveți sotând 1 lingură de amestec într-o tigaie(tigaie). Gustați și, dacă este necesar, reglați condimentele cu sos de pește și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Mai întâi folosiți 1 lingură de ulei pentru a acoperi tigaia, folosiți o lingură de măsurare pentru a arunca 1 lingură de pastă în tigaie. Cu un deget umed, aplatizați ușor pasta până la aproximativ 1/2 grosime. Faceți aproximativ 10 dintre aceste torturi de creveți în tigaie.Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe fiecare parte si fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, faceți mai multe torturi din pasta rămasă și gătiți la fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Piper Negru Grosier,1 Lingurita Piper Negru Grosier,
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se servește cu un castron lateral al sosului dulce de Chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții17
Scor De Sănătate1
Revista