Tort de crab de hrean Benedict cu Hollandaise simplu
Hrean crab tort Benedict cu Hollandaise simplu ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 609 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ou, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ouă De Tort De Crab Benedict Cu Old Bay Hollandaise, Tort de porumb dulce ouă Benedict cu avocado Hollandaise, și Tort De Crab Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Îndoiți carnea de crab. Formați amestecul de crab în chiftele de 4 (3 inci); Se răcește 1 oră.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați prăjituri de crab și gătiți 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii. Acoperiți și păstrați cald.
Împărțiți și prăjiți brioșele englezești; slănină caldă și ouă de braconaj.
Împărțiți jumătățile de brioșă între 4 farfurii de servire; acoperiți fiecare cu 1 felie de slănină Canadiană, 1 tort de crab și 1 ou.
Stropiți cu Hollandaise simplu; serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.