Tort de crab cu ierburi cu salată de ridiche și Avocado
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Tort de crab cu ierburi cu salată de ridiche și Avocado ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 329 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână, pesmet, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de morcov, ridiche și Quinoa de primăvară cu Avocado cu ierburi, Crab crăpat cu sos de Avocado cu ierburi, și Cutii de ridiche Daikon cu salată de Crab.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mediu. Îndoiți carnea de crab. Formați amestecul de crab în chiftele de 4 (4 inci); Se răcește 1 oră.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați prăjituri de crab și gătiți 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Împărțiți salata de ridiche și Avocado între 4 farfurii de servire; acoperiți fiecare cu 1 tort de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.