Tort De Coș De Paște
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Este perfect pentru Paște. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână baker ' s angel flake coconut, apă, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Coș De Paște, Tort De Coș De Paște, și Tort De Bomboane Coș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul orizontal în jumătate; așezați, tăiați părțile în sus, pe foaia de copt acoperită cu hârtie cerată. Înțepați cu furculița la intervale de 1/2 inch.
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă 1/2 cană de gelatină într-un castron mic; se amestecă în apă rece. Se toarnă încet uniform peste prăjituri. La frigider 1 oră.
Dați la frigider gelatina rămasă până se îngroașă ușor. Se amestecă ușor biciul rece până se amestecă.
Scoateți 1/2 cană din amestecul de bici rece; așezați într-un castron mic.
Adăugați ananas; se amestecă bine.
Se întinde pe 1 strat de tort. La frigider 10 min. sau doar până când gelatina este setată; acoperiți cu stratul de tort rămas. Frost de sus și părți de tort cu amestecul rămas bici rece.
Nuanțați nuca de cocos cu colorant alimentar; se presară deasupra tortului. Decorați cu fasole de jeleu. Braid licorice siruri de caractere; loc peste Centrul de tort să semene cu mâner. La frigider 1 oră.