Tort De Coș De Paște
Reteta tort coș de Paște ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 18 minute. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 337 calorii. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri, glazură bogată și cremoasă de ciocolată, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Coș De Paște, Tort De Coș De Paște, și Tort De Bomboane Coș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Se întinde cu aproximativ 1/3 cană glazură. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Înghețați partea de tort și întindeți un strat subțire de glazură deasupra tortului. Faceți un model de țesătură de coș în glazură pe partea tortului desenând linii orizontale și verticale lungi de centimetri cu dinți de furculiță.
Agitați nuca de cocos și 3 sau 4 picături de culoare alimentară într-un borcan bine acoperit până când nuanțează uniform; se presară deasupra tortului.
Puneți ouă de bomboane pe nucă de cocos. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.