Tort De Coș Cu Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu coș de fructe de pădure. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica fructe de padure, betty tort mix, vanilie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Coș De Căpșuni, Tort Cu Coș De Căpșuni, și Tort De Coș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort în tigăi rotunde de 2 (9 inci) folosind apă, ulei și ouă conform instrucțiunilor de pe cutie. Înfășurați sau sac 1 strat de tort răcit; înghețați pentru o utilizare viitoare.
Pentru a face bezea, încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă vanilia. Lingurați bezea peste stratul de tort răcit rămas, făcând bolul în centrul tortului pentru fructe de pădure.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește complet pe suportul de răcire.
La timpul de servire, amestecați ușor fructele de pădure cu miere pentru a acoperi. Umpleți vasul în tort răcit cu fructe de padure.