Tortul cu condimente de ghimbir cu mere Sotate este un vegetarian desert. O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, ghimbir măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Mere sotate cu ghimbir Snap Crumble, Tort cu ulei de măsline cu mere și pere, și Tort de zahăr brun-condiment cu mere caramelizate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făinați ușor o tigaie de tort de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un mixer echipat cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), combinați untul topit, oul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați melasa și apa și amestecați. Într-un alt bol, cernem făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și scorțișoara împreună. Lucrând în loturi, amestecând după fiecare adăugare, adăugați ingredientele uscate la amestecul de melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă până se omogenizează.
5
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace în centrul cuptorului timp de aproximativ 35 de minute, până se rumenesc și partea superioară a tortului se simte uscată și fermă la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
7
Pentru topping: într-o tigaie mare, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați feliile de mere și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Adăugați 3 linguri de zahăr brun și amestecați pentru a combina. Gatiti inca cateva secunde pentru a dizolva zaharul brun, apoi turnati-l peste tort si serviti.