Tort De Condimente De Dovleac
Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 466 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, bicarbonat de sodiu, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de dovleac Vegan moale cu glazură de unt cu condimente de dovleac, Tort Dublu De Dovleac De Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, și Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt generos și făină o tigaie bundt de 10 până la 12 căni.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Continuați să gătiți până când spuma din tigaie s-a potolit și untul este parfumat și maro de nuci, 3 până la 5 minute. Transferați imediat în vasul unui mixer electric.
Bateți împreună făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul și sarea într-un bol mare.
Bateți împreună untul rumenit, zaharurile și ouăle cu un mixer electric până când sunt bine combinate și groase. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie și dovleacul. Îndoiți amestecul de făină și ghimbirul cristalizat.
Răzuiește în tigaie și coace până când iese o culegere de lemn introdusă aproape de centru cu niște firimituri umede atașate, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește în tigaie, apoi se rulează o spatulă metalică în jurul marginii și Centrului tigaiei și se inversează tortul pe un platou de servire.
Amestecați zahărul cofetarilor, smântâna grea și restul de 1/2 linguriță de vanilie într-un bol mic.