Sos de mere condiment tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ovăz laminat, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Condimente Cu Mere, Tort De Condimente Cu Mere, și Tort De Condimente Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați ovăzul laminat cu apă clocotită și lăsați să stea 20 de minute. Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci. Într-un castron mediu, cernem făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara împreună și dăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ovăz Laminat
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Într-un castron mare, combinați fulgi de ovăz, ulei și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Fulgi De Ovăz
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouăle, zahărul și zahărul brun și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr
Ouă
5
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine. În cele din urmă, pliați stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
6
Se toarnă în tigaia pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.