Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Cocktail de fructe cu sos de unt. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 531 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, cocktail de fructe, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cocktail De Fructe, Tort De Cocktail De Fructe, și Crock Pot Fructe Cocktail Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, nucile, stafidele, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un castron mic, bateți oul; adăugați cocktail de fructe. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Curcubeu
Despre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă într-un 8-in uns și presărat cu făină. tigaie rotundă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți la 325 de minute timp de 55-60 de minute sau până la efectuarea testelor de tort. Se răcește în tigaie timp de 5 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă. Se răcește complet. Praf cu zahăr cofetarilor, dacă se dorește. Pentru sos, combinați zahărul, untul și laptele într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
5
Serviți cald peste tort. Refrigerați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "