Tort De Coacăze Negre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu coacăze negre. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 303 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pliculețe de ceai de coacăze, smântână, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Coacăz Negru Și Tort De Inimă De Zmeură, Pădurea Neagră Lira Tort, și Tort alb-negru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, turnați 2/3 cană de apă clocotită peste 6 pliculețe de ceai într-un bol; abrupt 10 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai; ceai rece la temperatura camerei. Se amestecă smântâna.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Adăugați amestecul de făină și amestecul de ceai preparat alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Pentru a pregăti glazura, turnați 1/4 cană de apă clocotită peste 1 pungă de ceai într-un castron mediu; abrupt 5 minute.
Scoateți și aruncați punga de ceai.
Adăugați zahăr pudră și suc în ceaiul preparat, amestecând bine cu un bici.
Stropiți glazura peste tort.