Tort De Clătite
Tortul de clătite este un fără gluten desert. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 609 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr, betty decorare decoruri stropi bomboane multicolore, lapte, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Clătite Cu Afine, Tort De Clătite Churro, și Tort De Clătite Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick, laptele și ouăle cu telul până se omogenizează.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare (375F).
Periați cu ulei vegetal dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire). Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/2 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti aproximativ 3 minute sau pana cand marginile sunt uscate si se formeaza bule deasupra. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Așezați clătitele pe foaia de prăjituri pentru a se răci.
Între timp, turnați smântâna într-un castron mediu; adăugați zahăr și vanilie. La frigider 10 minute. Bateți amestecul de cremă cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Lingură de glazură în centrul plăcii de servire; se acoperă cu 1 clătită.
Întindeți 1 până la 2 linguri glazură pe clătită; stropiți cu sirop de ciocolată. Repetați straturile cu clătitele rămase.
Întindeți glazura rămasă deasupra clătită. Decorați cu stropi.