Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate

Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate
Ciuperci, sparanghel și tort de cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 523 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sparanghel creion, cartofi de aur yukon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Sformato di Asparagi (terină de sparanghel), GATT di patate (cartofi "tort"), și Asparagus Sformato, Fondanta + Pan Cu Rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 2 linguri de sare și cartofii. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați sparanghelul și apa de cartof rezervată în tigaie. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Întoarceți căldura la mare și aduceți apa la fierbere. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cuburile pancetta și gătiți, la foc mediu-mic, până când grăsimea din carne este complet redată, aproximativ 10 minute. Odată ce tigaia are suficientă grăsime pancetta, adăugați ciupercile cremini și sotati în grăsimea pancetta până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Folosind câteva linguri de ulei de măsline, ungeți o tigaie rotundă de 12 inci cu laturi de 3 până la 4 inci. Înveliți tigaia cu firimiturile de pâine, scuturând orice firimituri în exces. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Treceți cartofii printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați 1/4 cană ulei, ouă, brânză, mentă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Se amestecă pentru a combina bine. Puneți 1/2 din piureul de cartofi în tigaia pregătită și, folosind o lingură de lemn, neteziți-le uniform pe tigaie pentru a forma un strat uniform. Puneți sparanghelul și apoi ciupercile peste cartofi, folosind lingura pentru a netezi fiecare într-un strat uniform. Topim ciupercile cu cartofii rămași, folosind lingura pentru a le răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți din cuptor și serviți fie fierbinte, fie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Serviți cu Hee Hee
16
Garnitură.
17
Combinați toate ingredientele și lingura deasupra tortului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista