Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate

Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate
Ciuperci, sparanghel și tort de cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 523 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sparanghel creion, cartofi de aur yukon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Sformato di Asparagi (terină de sparanghel), GATT di patate (cartofi "tort"), și Asparagus Sformato, Fondanta + Pan Cu Rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 2 linguri de sare și cartofii. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați sparanghelul și apa de cartof rezervată în tigaie. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Întoarceți căldura la mare și aduceți apa la fierbere. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați cuburile pancetta și gătiți, la foc mediu-mic, până când grăsimea din carne este complet redată, aproximativ 10 minute. Odată ce tigaia are suficientă grăsime pancetta, adăugați ciupercile cremini și sotati în grăsimea pancetta până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Folosind câteva linguri de ulei de măsline, ungeți o tigaie rotundă de 12 inci cu laturi de 3 până la 4 inci. Înveliți tigaia cu firimiturile de pâine, scuturând orice firimituri în exces. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Treceți cartofii printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați 1/4 cană ulei, ouă, brânză, mentă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Se amestecă pentru a combina bine. Puneți 1/2 din piureul de cartofi în tigaia pregătită și, folosind o lingură de lemn, neteziți-le uniform pe tigaie pentru a forma un strat uniform. Puneți sparanghelul și apoi ciupercile peste cartofi, folosind lingura pentru a netezi fiecare într-un strat uniform. Topim ciupercile cu cartofii rămași, folosind lingura pentru a le răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Scoateți din cuptor și serviți fie fierbinte, fie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Serviți cu Hee Hee
16
Garnitură.
17
Combinați toate ingredientele și lingura deasupra tortului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista