Tort De Citrice Cu Afine

Tort De Citrice Cu Afine
Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 441 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de afine, coajă de portocală, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Pâini De Afine-Citrice, Clătite de Ricotta cu citrice cu compot de afine, și Proaspete Afine Citrice Vafe De Grâu Integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, sucul de portocale și uleiul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Îndoiți afinele și cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați crema de brânză și untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați zahărul cofetarilor, sucul de portocale și cojile; bate până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Suc De PortocaleSuc De Portocale
6
Întindeți glazura între straturi și peste partea superioară și laterală a tortului. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista