Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, pastă de migdale, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, Tort De Cireșe De Migdale, și Tort De Cireșe De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și cuișoarele într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați 2/3 cană zahăr granulat și următoarele 5 Ingrediente (2/3 cană zahăr granulat prin ou) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Combinați migdalele și 2 linguri de zahăr granulat; se presară peste aluat. Aranjați cireșele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cireșe
Migdale
8
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.