Tort De Cireșe-Migdale
Cherry-Almond Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de marshmallow, migdale, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Almond Torte, Tort De Migdale Cu Vișine, și Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă rece și adăugând extract de migdale cu apa.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului; scoateți din tigaie.
Tăiați tortul pentru a face 2 straturi. (Pentru a tăia, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu cuțit lung zimțat.)
Pe placa de servire, așezați stratul inferior. Lingură 2/3 cană de cremă de marshmallow prin îngrămădirea lingurițelor pe stratul inferior. Lingură 1 cană de umplutură de plăcintă între linguri de cremă de marshmallow.
Se presară cu jumătate din migdale.
Așezați alt strat deasupra. Lingura rămasă cremă de marshmallow și umplutură de plăcintă deasupra tortului, permițând umpluturii de plăcintă să stropească părțile laterale.
Se presară cu migdalele rămase. A se păstra acoperit la frigider.