Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră

Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră
Pădurea Neagră Cherry tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cocktail de suc de afine, bicarbonat de sodiu, topping biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, și Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; se amestecă până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul de zahar este foarte gros, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți amestecul de zahăr de pe foc. Se amestecă cireșele. Se răcește complet; acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Pentru a pregăti tortul, Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Combinați zara, laptele, uleiul, vanilia și ouăle într-un bol; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați amestecul de zară în amestecul de zahăr; bateți cu un mixer la viteză medie doar până când se amestecă bine (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Turnați aluatul în 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
10
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie și lingurați jumătate din amestecul de cireșe (aproximativ 1 1/2 căni) uniform deasupra, lăsând o margine de 1/4 inci în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
12
Combinați toppingul biciuit și kirsch într-un castron mic. Lingură 1 cană amestec de topping bătut uniform peste amestecul de cireșe. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Lingura rămase 1 1/2 cesti cherry amestec pe tort strat, lăsând o margine de 1/2-inch în jurul marginilor. Lingura rămasă 1 cană amestec de topping biciuit pe amestecul de cireșe, lăsând o margine de 2 inci de la marginea stratului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Acoperiți ușor și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista