Tort de cireșe de ciocolată II

Tort de cireșe de ciocolată II
Chocolate Cherry Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 337 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Tort De Cireșe De Ciocolată, Tort De Cireșe De Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cu o lingură (nu un mixer electric) amestecul de tort, umplutura de plăcintă cu cireșe, ouăle și extractul de migdale până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Se întinde în 9 x 13-în tigaie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face glazură: aduceți zahărul, untul și laptele la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
5
Adăugați chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topesc chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
6
Se toarnă glazura peste tortul cald. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista