Tort de cireșe Choco-Chip Valerie
Cherry Choco-Chip Tort Valerie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 352 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, scorțișoară măcinată, amestec instant de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip înghețată, Tort Choco-o-cherry, și Tort De Choco Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, uleiul, ouăle și smântâna sau iaurtul într-un bol mare de amestecare. Cu mixer la viteză mică, amestec doar pentru a umezi, răzuire părți de castron de multe ori. Apoi bateți la viteză medie timp de 4 minute.
Se amestecă chipsuri de ciocolată în miniatură și 1 cană de nuci pecan.
Se toarnă aluatul în 2 tigăi de pâine unsă și făinată (sau se înlocuiește zahărul granulat cu făina) de 9 x 5 inci.
Combinați 1/4 cană de zahăr, 1/4 cană de nuci pecan și 1 linguriță de scorțișoară.
Se presară în mod egal pe aluat.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când testerul de tort introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe grătar timp de 15 minute.
Scoateți din tigăi și terminați răcirea pe rafturile de sârmă.