Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1000 de calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sirop de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Înalt De Mile, Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament rotund; unt pergament. Tigăi de praf cu făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți 11/4 căni de apă fierbinte, pudră de cacao și smântână într-un castron mediu până se omogenizează; puneți deoparte până când amestecul este rece, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 163°. Cerneti urmatoarele 4 ingrediente intr-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și scurtarea într-un castron mare până când este bine amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ambele zaharuri; bate până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 2 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până la încorporare. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 23/4 căni de aluat pentru fiecare) și blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, 50 până la 55 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi. Răsturnați prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Combinați albușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel; răzuiește semințele din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați restul de 1 1/3 căni de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Atașați termometru bomboane la partea de tigaie, asigurându-vă că bec de termometru este cufundat în sirop. Creșteți căldura; se fierbe până când temperatura înregistrează 114° la240 (etapa soft-ball), aproximativ 5 minute. Scoateți imediat siropul de pe foc (utilizați în 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, bateți amestecul de albuș de ou la viteză medie până se formează vârfuri foarte moi (amestecul va fi ușor opac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Măriți viteza mixerului la mare și turnați încet siropul fierbinte pe partea bolului în amestecul de albuș de ou în flux constant lent; bateți până când bezea formează vârfuri rigide. Se răcește bezea în castron până la călduță (termometrul cu citire instantanee va înregistra 38°), aproximativ 30 de minute. Nu bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Începeți să bateți din nou bezea la viteza medie a mixerului. Adăugați treptat unt, 2 până la 3 linguri la un moment dat, bătând constant până se absoarbe înainte de a adăuga următoarea adăugare. Continuați să bateți până când crema de unt este netedă. (Dacă crema de unt pare ruptă sau coagulată, așezați vasul mixerului cu crema de unt la foc mediu pe arzătorul aragazului și bateți cu biciul mare timp de 5 până la 10 secunde pentru a încălzi ușor amestecul, apoi scoateți-l de pe foc și bateți energic sau atașați vasul pentru a sta mixer și bateți din nou amestecul la viteză medie. Repetați încălzirea și bateți amestecul de cremă de unt de câte ori este necesar până când crema de unt este netedă și nu mai este coagulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Folosind cuțit zimțat, tăiați fiecare tort pe jumătate orizontal, formând 6 straturi de tort. Dacă este necesar, tăiați orice vârfuri bombate de prăjituri pentru a forma straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
7
Așezați 1 strat de tort pe platou. Aruncați 3/4 cană de cremă de unt cu linguri deasupra stratului de tort, apoi întindeți uniform pe margini cu spatula offset. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi se întinde peste 3/4 cană de cremă de unt. Repetați cu încă 3 straturi de tort, întinzând 3/4 cană de cremă de unt peste fiecare și apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți cu al 6-lea strat de tort (nu întindeți cremă de unt peste stratul superior de tort). Chill tort cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1
Combinați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mediu. Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată; lasa sa stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
3
Bateți amestecul de ciocolată până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați unt; bateți până se topește. Se răcește glazura până se îngroașă ușor și glazura se scurge gros când se toarnă încet din lingură, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Lingura glazura în jurul marginea de sus a tort de lingurite, spațierea se scurge până la 2 inci în afară și care să permită glazura să se scurgă încet în jos părți de tort. Lingura rămase glazura peste Centrul de sus de tort și netedă cu spatulă offset, care acoperă partea de sus complet. Chill tort până când glazura seturi, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort cu folie și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.