Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie

Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1000 de calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sirop de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Înalt De Mile, Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament rotund; unt pergament. Tigăi de praf cu făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți 11/4 căni de apă fierbinte, pudră de cacao și smântână într-un castron mediu până se omogenizează; puneți deoparte până când amestecul este rece, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 163°. Cerneti urmatoarele 4 ingrediente intr-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și scurtarea într-un castron mare până când este bine amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați ambele zaharuri; bate până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 2 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până la încorporare. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 23/4 căni de aluat pentru fiecare) și blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, 50 până la 55 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi. Răsturnați prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați albușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel; răzuiește semințele din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați restul de 1 1/3 căni de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Atașați termometru bomboane la partea de tigaie, asigurându-vă că bec de termometru este cufundat în sirop. Creșteți căldura; se fierbe până când temperatura înregistrează 114° la240 (etapa soft-ball), aproximativ 5 minute. Scoateți imediat siropul de pe foc (utilizați în 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, bateți amestecul de albuș de ou la viteză medie până se formează vârfuri foarte moi (amestecul va fi ușor opac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Măriți viteza mixerului la mare și turnați încet siropul fierbinte pe partea bolului în amestecul de albuș de ou în flux constant lent; bateți până când bezea formează vârfuri rigide. Se răcește bezea în castron până la călduță (termometrul cu citire instantanee va înregistra 38°), aproximativ 30 de minute. Nu bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Începeți să bateți din nou bezea la viteza medie a mixerului. Adăugați treptat unt, 2 până la 3 linguri la un moment dat, bătând constant până se absoarbe înainte de a adăuga următoarea adăugare. Continuați să bateți până când crema de unt este netedă. (Dacă crema de unt pare ruptă sau coagulată, așezați vasul mixerului cu crema de unt la foc mediu pe arzătorul aragazului și bateți cu biciul mare timp de 5 până la 10 secunde pentru a încălzi ușor amestecul, apoi scoateți-l de pe foc și bateți energic sau atașați vasul pentru a sta mixer și bateți din nou amestecul la viteză medie. Repetați încălzirea și bateți amestecul de cremă de unt de câte ori este necesar până când crema de unt este netedă și nu mai este coagulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Folosind cuțit zimțat, tăiați fiecare tort pe jumătate orizontal, formând 6 straturi de tort. Dacă este necesar, tăiați orice vârfuri bombate de prăjituri pentru a forma straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Așezați 1 strat de tort pe platou. Aruncați 3/4 cană de cremă de unt cu linguri deasupra stratului de tort, apoi întindeți uniform pe margini cu spatula offset. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi se întinde peste 3/4 cană de cremă de unt. Repetați cu încă 3 straturi de tort, întinzând 3/4 cană de cremă de unt peste fiecare și apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți cu al 6-lea strat de tort (nu întindeți cremă de unt peste stratul superior de tort). Chill tort cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Combinați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mediu. Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată; lasa sa stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Bateți amestecul de ciocolată până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați unt; bateți până se topește. Se răcește glazura până se îngroașă ușor și glazura se scurge gros când se toarnă încet din lingură, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Lingura glazura în jurul marginea de sus a tort de lingurite, spațierea se scurge până la 2 inci în afară și care să permită glazura să se scurgă încet în jos părți de tort. Lingura rămase glazura peste Centrul de sus de tort și netedă cu spatulă offset, care acoperă partea de sus complet. Chill tort până când glazura seturi, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort cu folie și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.

Ingrediente

6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbomboane salvatoarebomboane salvatoare2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapăceapă1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu142ardei habenerociocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocată454ardei habenero(4 bețe) unt nesărat, tăiat cubulețe, temperatura camerei(4 bețe) unt nesărat, tăiat cubulețe, temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)pudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun închis(ambalate) zahăr brun închis5mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional3mari(parțial și)(parțial și)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema161 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteTermometru cu citire instantaneeTermometru cu citire instantanee161 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteTermometru pentru bomboaneTermometru pentru bomboane142ardei habenerociocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocatăciocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocată1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camereiscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camerei1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr, divizatzahăr, divizat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei2Crustă: firimituri de biscuiți graham(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei1fasole de vanilie, împărțită pe lungimefasole de vanilie, împărțită pe lungime1parmezan ras(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă161 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSpatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista