Tort De Ciocolată Vegan Umed
Tortul de ciocolată Vegan umed este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 327 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de vanilie, margarină, înlocuitor de ouă ener-g și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Coconut Bundt Tort. Umed. Glazurat. Vegan, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.