Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel

Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel
Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 683 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare de mare Maldon, ouă, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Topită Cu Umplutură De Caramel, Tort de ciocolată topită cu umplutură de Marshmallow, și Tort de ciocolată topită cu umplutură de zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Periați patru ramekine de 6 uncii cu unt topit. Într-un castron mic, bateți pudra de cacao cu 1 lingură de făină; pudrați ramekinele cu amestecul de cacao, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați ramekinele pe o foaie de copt robustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Într-o cratiță medie, topiți 1 băț de unt cu ciocolata la foc foarte mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul granulat cu ouăle și sarea la viteză medie-mare până când este gros și galben pal, 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata topită până când nu rămân dungi. Îndoiți 1/4 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Puneți două treimi din aluat în ramekinele pregătite, apoi puneți 1 linguriță de caramel în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se presară sare de mare și se acoperă cu aluatul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de 16 minute, până când vârfurile sunt crăpate, dar centrele sunt încă ușor jiggly.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați ramekinele într-un raft și lăsați să se răcească timp de 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Rulați vârful unui cuțit mic în jurul fiecărui tort pentru a slăbi. Inversați o farfurie mică peste fiecare tort și, folosind suporturi pentru oale, inversați din nou. Ridicați cu grijă ramekins. Pudrați prăjiturile calde cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista