Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel
Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 683 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare de mare Maldon, ouă, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Topită Cu Umplutură De Caramel, Tort de ciocolată topită cu umplutură de Marshmallow, și Tort de ciocolată topită cu umplutură de zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Periați patru ramekine de 6 uncii cu unt topit. Într-un castron mic, bateți pudra de cacao cu 1 lingură de făină; pudrați ramekinele cu amestecul de cacao, atingând excesul.
Transferați ramekinele pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți 1 băț de unt cu ciocolata la foc foarte mic, amestecând ocazional.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul granulat cu ouăle și sarea la viteză medie-mare până când este gros și galben pal, 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata topită până când nu rămân dungi. Îndoiți 1/4 cană de făină.
Puneți două treimi din aluat în ramekinele pregătite, apoi puneți 1 linguriță de caramel în fiecare ramekin.
Se presară sare de mare și se acoperă cu aluatul de ciocolată rămas.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 16 minute, până când vârfurile sunt crăpate, dar centrele sunt încă ușor jiggly.
Transferați ramekinele într-un raft și lăsați să se răcească timp de 5 până la 8 minute.
Rulați vârful unui cuțit mic în jurul fiecărui tort pentru a slăbi. Inversați o farfurie mică peste fiecare tort și, folosind suporturi pentru oale, inversați din nou. Ridicați cu grijă ramekins. Pudrați prăjiturile calde cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.