Tort De Ciocolată Pinwheel
Ciocolata Pinwheel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, scurtarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tort Și Cremă De Pinwheel, Tort De Pinwheel Cu Fructe De Pădure, și Cookie-Uri Cu Nucă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați două tigăi de 9 inch cu hârtie pergament.
Tăiați cercuri de 9 inch, astfel încât fundul va fi neted. Sunt preferate tigăile cu formă de primăvară.
Topiți 2 pătrate ciocolată în cratiță la foc mic. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, cernem împreună făină de tort, 1 1/2 cană zahăr, praf de copt, 1 linguriță sare și sifon.
Într-un castron mare, cu mixer electric, amestecați 1/2 cană scurtare, 1 1/4 cană lapte evaporat și 1 linguriță vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți cu mixerul 2 minute la viteză medie.
Adăugați 2 ouă și amestecați până când ouăle sunt doar amestecate.
Adăugați cele 2 pătrate topite de ciocolată (stropiți în timp ce amestecați). Bateți 1 minut la viteză medie. Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inch.
Topiți restul de 2 pătrate de ciocolată neîndulcită.
Stropiți ciocolata topită în formă de inel pe aluat, la aproximativ 1 până la 2 centimetri de margine. Folosind un cuțit de unt sau o spatulă subțire, rotiți ciocolata în modelul pinwheel cu o mișcare circulară mare. Nu învârtiți prea mult cât doriți să rămână bucăți. Apăsați cuțitul sau spatula până la fundul tăvii în timp ce vă învârtiți.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet.
Pentru a face umplutura: topiți 1 pătrat de ciocolată. Într-un castron mare, combinați 2/3 cană scurtare, 1/3 cană zahăr, 1/4 cană lapte evaporat 1/4 linguriță sare, 1 linguriță vanilie și apă.
Adăugați ciocolată topită și bateți la viteză mare timp de 10 minute.
Folosind un cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare tort răcit în 2 straturi.
Răspândiți umplerea între straturi. Utilizați cel mai frumos strat de pinwheel ca strat superior.