Tort De Ciocolată Pinwheel

Tort De Ciocolată Pinwheel
Ciocolata Pinwheel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, scurtarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tort Și Cremă De Pinwheel, Tort De Pinwheel Cu Fructe De Pădure, și Cookie-Uri Cu Nucă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați două tigăi de 9 inch cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați cercuri de 9 inch, astfel încât fundul va fi neted. Sunt preferate tigăile cu formă de primăvară.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Topiți 2 pătrate ciocolată în cratiță la foc mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făină de tort, 1 1/2 cană zahăr, praf de copt, 1 linguriță sare și sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
ZahărZahăr
SareSare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mare, cu mixer electric, amestecați 1/2 cană scurtare, 1 1/4 cană lapte evaporat și 1 linguriță vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină și bateți cu mixerul 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați 2 ouă și amestecați până când ouăle sunt doar amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Adăugați cele 2 pătrate topite de ciocolată (stropiți în timp ce amestecați). Bateți 1 minut la viteză medie. Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
9
Topiți restul de 2 pătrate de ciocolată neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
10
Stropiți ciocolata topită în formă de inel pe aluat, la aproximativ 1 până la 2 centimetri de margine. Folosind un cuțit de unt sau o spatulă subțire, rotiți ciocolata în modelul pinwheel cu o mișcare circulară mare. Nu învârtiți prea mult cât doriți să rămână bucăți. Apăsați cuțitul sau spatula până la fundul tăvii în timp ce vă învârtiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
12
Pentru a face umplutura: topiți 1 pătrat de ciocolată. Într-un castron mare, combinați 2/3 cană scurtare, 1/3 cană zahăr, 1/4 cană lapte evaporat 1/4 linguriță sare, 1 linguriță vanilie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați ciocolată topită și bateți la viteză mare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
14
Folosind un cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare tort răcit în 2 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
15
Răspândiți umplerea între straturi. Utilizați cel mai frumos strat de pinwheel ca strat superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista