Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină

Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină
Torta de ciocolată Nutella fără făină este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, alune cu coajă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Fără Făină, Tort De Ciocolată Fără Făină / Tort, și Tort De Ciocolată Fără Făină # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu arc de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați partea inferioară a tigaiei peste o foaie mare de folie și pliați folia în sus pentru a crea o etanșare impermeabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați alunele în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin, 15 până la 30 de secunde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Așezați ciocolată dulce-amăruie, ciocolată cu lapte și unt într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul este topit.
6
Se ia de pe foc și se amestecă Nutella și alunele tocate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
7
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți ouăle cu zahăr și sare la viteză medie-mare până la dublarea volumului, 3 până la 4 minute. Îndoiți 1/3 ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți ușor ouăle rămase până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
În vasul mixerului nespălat, bateți crema la viteză medie-mare până la vârf moale, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Puneți tigaia în tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Coaceți până când centrul este doar setat și torte nu se agită când este agitat, 60 până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și puneți-o pe raftul de răcire pentru a se răci aproximativ 30 de minute. Se răcește până se fixează complet, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Puneți ciocolata și smântâna în vasul rezistent la microunde și încălziți, amestecând des, până când amestecul este cald și ciocolata este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Bateți până când amestecul este neted. Se răcește, dacă este necesar, până când amestecul este suficient de gros pentru a pipa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Tort ușor de praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
16
Așezați amestecul de ciocolată într-o pungă de conducte prevăzută cu vârf și țeavă 16 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de-a lungul perimetrului torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
17
Așezați alunele deasupra fiecărei movile de ciocolată. Când sunteți gata de servire, rulați cuțitul ascuțit de-a lungul interiorului tigaiei și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista