Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină

Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină
Torta de ciocolată Nutella fără făină este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, alune cu coajă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Fără Făină, Tort De Ciocolată Fără Făină / Tort, și Tort De Ciocolată Fără Făină # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu arc de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați partea inferioară a tigaiei peste o foaie mare de folie și pliați folia în sus pentru a crea o etanșare impermeabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați alunele în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin, 15 până la 30 de secunde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați ciocolată dulce-amăruie, ciocolată cu lapte și unt într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul este topit.
6
Se ia de pe foc și se amestecă Nutella și alunele tocate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
7
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți ouăle cu zahăr și sare la viteză medie-mare până la dublarea volumului, 3 până la 4 minute. Îndoiți 1/3 ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți ușor ouăle rămase până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
În vasul mixerului nespălat, bateți crema la viteză medie-mare până la vârf moale, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Puneți tigaia în tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Coaceți până când centrul este doar setat și torte nu se agită când este agitat, 60 până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și puneți-o pe raftul de răcire pentru a se răci aproximativ 30 de minute. Se răcește până se fixează complet, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Puneți ciocolata și smântâna în vasul rezistent la microunde și încălziți, amestecând des, până când amestecul este cald și ciocolata este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Bateți până când amestecul este neted. Se răcește, dacă este necesar, până când amestecul este suficient de gros pentru a pipa.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Tort ușor de praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
16
Așezați amestecul de ciocolată într-o pungă de conducte prevăzută cu vârf și țeavă 16 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de-a lungul perimetrului torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
17
Așezați alunele deasupra fiecărei movile de ciocolată. Când sunteți gata de servire, rulați cuțitul ascuțit de-a lungul interiorului tigaiei și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista