Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină
Torta de ciocolată Nutella fără făină este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, alune cu coajă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Fără Făină, Tort De Ciocolată Fără Făină / Tort, și Tort De Ciocolată Fără Făină # SundaySupper.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu arc de 9 inci cu unt.
Așezați partea inferioară a tigaiei peste o foaie mare de folie și pliați folia în sus pentru a crea o etanșare impermeabilă.
Așezați alunele în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin, 15 până la 30 de secunde; pus deoparte.
Așezați ciocolată dulce-amăruie, ciocolată cu lapte și unt într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte.
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul este topit.
Se ia de pe foc și se amestecă Nutella și alunele tocate până se combină.
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți ouăle cu zahăr și sare la viteză medie-mare până la dublarea volumului, 3 până la 4 minute. Îndoiți 1/3 ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți ușor ouăle rămase până când nu rămân dungi.
În vasul mixerului nespălat, bateți crema la viteză medie-mare până la vârf moale, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Puneți tigaia în tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte de 1 inch.
Coaceți până când centrul este doar setat și torte nu se agită când este agitat, 60 până la 70 de minute.
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și puneți-o pe raftul de răcire pentru a se răci aproximativ 30 de minute. Se răcește până se fixează complet, 2 până la 3 ore.
Puneți ciocolata și smântâna în vasul rezistent la microunde și încălziți, amestecând des, până când amestecul este cald și ciocolata este topită.
Bateți până când amestecul este neted. Se răcește, dacă este necesar, până când amestecul este suficient de gros pentru a pipa.
Tort ușor de praf cu cacao.
Așezați amestecul de ciocolată într-o pungă de conducte prevăzută cu vârf și țeavă 16 movile rotunjite de dimensiuni de linguriță de-a lungul perimetrului torte.
Așezați alunele deasupra fiecărei movile de ciocolată. Când sunteți gata de servire, rulați cuțitul ascuțit de-a lungul interiorului tigaiei și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.