Tort De Ciocolată Neagră Umplut Cu Cheesecake
Cheesecake-umplute tort de ciocolata neagra ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 999 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,24 USD pe porție. Un amestec de amestec de budincă instant de ciocolată, lapte, amestec de tort alimentar al diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Marmorat Cu Ciocolată Neagră, Ciocolată Neagră Cheesecake Dip, și Cheesecake Ganache Cu Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Ungeți 2 (9") torturi rotunde și praf cu cacao.
Bateți amestecul de tort și următoarele 7 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 1 minut; apoi bateți la viteză medie 2 minute. Îndoiți în batoane de ciocolată cu lapte tocate.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 32 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Tort rece în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Înfășurați și răciți straturile de tort cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore. (Acest pas vă permite să împărțiți straturile de tort cu ușurință.)
Folosind un cuțit zimțat, feliați straturile de tort pe jumătate orizontal pentru a face 4 straturi.
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort.
Se întinde cu 1/2 cană glazură de brânză cremă; se presară cu o pătrime din mușcăturile de cheesecake tocate. Repetați procedura cu 3 straturi rămase, glazură și mușcături de cheesecake, omițând mușcăturile de cheesecake deasupra ultimului strat. Frost părți și partea de sus a tort cu glazura rămase.
Stropiți cantitatea dorită de sos de caramel peste tort, lăsându-l să picure pe părți. Se răcește până este gata de servit. Decorați tortul cu fursecuri de napolitane rulate și mușcăturile de cheesecake tocate rămase. A se păstra la frigider.