Tort De Ciocolată-Migdale

Tort De Ciocolată-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată-migdale. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 388 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Ciocolată Cu Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci. Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Formă De TortFormă De Tort
3
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți untul și 1/2 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Adăugați ciocolată, vanilie și migdale. Bate bine. Se amestecă ușor în făină de hrișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De HrișcăFăină De Hrișcă
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
VanilieVanilie
6
Într-un castron mediu, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri moi, lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți restul de 1/4 cană de zahăr. Îndoiți ușor un sfert din albușurile bătute în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft timp de 10 minute, apoi răsturnați pe o farfurie și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista