Tort De Ciocolată-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată-migdale. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 388 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Ciocolată Cu Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci. Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele până la măcinat fin.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți untul și 1/2 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată, vanilie și migdale. Bate bine. Se amestecă ușor în făină de hrișcă.
Într-un castron mediu, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri moi, lucioase.
Bateți restul de 1/4 cană de zahăr. Îndoiți ușor un sfert din albușurile bătute în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft timp de 10 minute, apoi răsturnați pe o farfurie și răciți complet.