Tort De Ciocolată La Miezul Nopții
Miezul nopții tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de salată, albușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, Tort De Chef La Miezul Nopții, și Tortul negru de la miezul nopții al bonei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie rotundă metalică de 8 inci sau 8 inci lățime sau o tigaie în formă de inimă de 9 inci lățime, de 1 1/2 până la 2 inci adâncime. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie cerată tăiată pentru a se potrivi; hârtie cu ulei. Tigaie de praf cu cacao, scuturând excesul.
Într-un castron, amestecați 2/3 cană de cacao, făină, sifon și sare.
Într-un alt castron cu un mixer, bateți pentru a amesteca zahărul, 1/4 cană de ulei de salată, albușuri de ou, vanilie și 1 cană de apă.
Adăugați amestecul de făină; se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până când aluatul este neted. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul începe să tragă din partea tigaiei și izvorăște înapoi când este apăsat ușor în centru, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft timp de 10 minute. Rulați un cuțit subțire între tort și marginea tigaiei, inversați tortul pe un suport, ridicați tigaia și trageți ușor și aruncați hârtia cerată.
Lăsați să se răcească aproximativ 1 oră. Inversați o farfurie plată pe tort; ținând raftul și farfuria împreună, întoarceți tortul pe farfurie.
Răspândiți tortul cu glazură biciuită, învârtindu-se cu o spatulă mică. Praf ușor cu mai multă cacao.