Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torte de ciocolată indulgentă. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Căpșuni De Ciocolată: Desert De Noapte De Întâlnire Indulgent, Mușcături Indulgente De Guacamole Prăjite, și Brânză De Macaroane Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 325 F. vas de grăsime 9-inch springform pan. În cratița de 2 litri, topiți chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de unt la foc mediu, amestecând frecvent. Se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Gălbenuș De Ou
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în zahăr granulat, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Împingeți amestecul de ciocolată în albușuri de ou. În tigaie, întindeți aluatul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când partea de sus pare uscată și crăpată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați partea tigaiei. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
4
Așezați tortul pe farfuria de servire.
5
Într-o cratiță de 2 litri, topiți ciocolata și 1 linguriță de unt la foc mic, amestecând frecvent. Se amestecă zahărul pudră și apa până se omogenizează.