Tort de ciocolată glazurat cu stropi
Tortul de ciocolată glazurat cu stropi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gogoși glazurate cu ciocolată cu stropi, Stropește Smash Tort, și Springtime Stropește Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt de jos și partea de tigaie, apoi linia de jos cu o rundă de pergament.
Cernem împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron.
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la mediu-scăzut și adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină (aluatul va apărea coagulat).
Transferați aluatul în tigaia de tort și blatul neted.
Coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de partea laterală a tigaiei și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește tortul în tigaie 5 minute, apoi se inversează pe un suport și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică și grea la foc mediu, apoi turnați peste ciocolată într-un castron și lăsați să stea 1 minut. Bateți ușor până se omogenizează, apoi amestecați siropul de porumb. Se răcește complet, amestecând ușor ocazional, aproximativ 30 de minute (glazura se va îngroșa).
Îndepărtați cu grijă pergamentul din tort.
Se toarnă glazura pe centrul tortului și se întinde pe margini cu o spatulă. Decorați cu stropi și/sau nonpareils.
Tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la temperatura camerei (glazura nu va rămâne strălucitoare).