Tort De Ciocolată Germană I

Tort De Ciocolată Germană I
Tort de ciocolată germană s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 450 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci. Cernem făina de tort, 1 cană de zahăr alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Crema 1/3 ceasca de unt sau margarina. Se amestecă 3/8 cană de zară și 1 linguriță de vanilie. Se amestecă amestecul de făină și se bate cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ciocolata dulce germană topită și răcită, ouăle și restul de 3/8 cană de zară. Continuați să bateți la viteză medie încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute. Se răcește în tigaie timp de 15 minute, apoi se îngheață.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Combinați nuca de cocos, zahărul brun, smântâna, nucile tocate, 1/4 cană de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nucă De CocosNucă De Cocos
CremăCremă
NuciNuci
2
Se amestecă până la o consistență tartinabilă.
3
Se întinde deasupra tortului copt. Se fierbe 3 inci de la foc până se rumenesc (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Serviți tortul cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista