Tort De Ciocolată Germană I
Tort de ciocolată germană s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 450 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci. Cernem făina de tort, 1 cană de zahăr alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Crema 1/3 ceasca de unt sau margarina. Se amestecă 3/8 cană de zară și 1 linguriță de vanilie. Se amestecă amestecul de făină și se bate cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ciocolata dulce germană topită și răcită, ouăle și restul de 3/8 cană de zară. Continuați să bateți la viteză medie încă un minut.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute. Se răcește în tigaie timp de 15 minute, apoi se îngheață.
Combinați nuca de cocos, zahărul brun, smântâna, nucile tocate, 1/4 cană de unt sau margarină.
Se amestecă până la o consistență tartinabilă.
Se întinde deasupra tortului copt. Se fierbe 3 inci de la foc până se rumenesc (aproximativ 3 minute).
Serviți tortul cald sau rece.